.: (“,)(,”) :.

Posted in d!@ry, p3r50n@l, UnC@t3g0r!23d on November 19, 2010 by thaq

Daisypath Anniversary tickers

.: library iiumK :.

Posted in UnC@t3g0r!23d on February 27, 2012 by thaq

image

.: how to flash with 3 files (C00, rofs2 and uda) :.

Posted in !nf0, UnC@t3g0r!23d with tags , , , , , , , , , , , , , , on January 29, 2012 by thaq

Continue reading

.: setelah sekian lama :.

Posted in UnC@t3g0r!23d on January 29, 2012 by thaq

Asslamualaikum.
Setelah sekian lama menyepi dalam dunia blogging, tiba-tiba malam ni aku rasa nak post something kat blog yang da lama bersarang ni. Sebenarnya aku selalu je jenguk-jenguk blog ni tapi sekadar view gitu jewla. Dan sepanjang pemerhatian aku yang aku duk jenguk-jenguk tu aku perasan yang kebanyakan viewer kt blog ni lebih cenderung kepada post-post yang berkaitan ‘custom firmware’ sama ada tutorialnya mahupun CFW sharing. Oleh kerana aku rasa tutorial yang ak beri tu agak ketinggalan memandangkan sekarang ni orang just flash CFW hanya guna 3 files jew, so maybe aku akan updates sedikit masa lagi. Walaubagaimana pun, tutorial tu still lagi valid dan itu adalah lagi selamat (secured) berdanding flash pakai 3 files yang tanpa back up original firmware. Mybe aku perlu sedikit rajin untuk memperuntukkan masa aku  mengadap laptop unutk siapkan tutorial tu sambil-sambil aku share mane-mane firmware yang aku rasakan terbaek untuk aku.
Sekian.🙂

.: pro dan kontra berkongsi cafe n kiosk :.

Posted in UnC@t3g0r!23d with tags , , , , on September 18, 2011 by thaq



Continue reading

Protected: .: hargailah….. :.

Posted in UnC@t3g0r!23d on August 13, 2011 by thaq

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: .: itulah lelaki ♥ :.

Posted in UnC@t3g0r!23d on August 12, 2011 by thaq

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: .: reserved :) :.

Posted in UnC@t3g0r!23d on August 9, 2011 by thaq

This content is password protected. To view it please enter your password below:

  • Follow

    Get every new post delivered to your Inbox.