.: Panggilan Percuma Tanpa HAD (Via HP) :.


Panggilan Percuma Tanpa HAD (Via HP)

Tadi malam, saya dapat idea untuk mencuba menggodek Handphone saya,
untuk mencari cara-cara mengenakan telco2 yang kapitalis itu.
Dan tanpa diduga, SAYA BERJAYA!!!

SAYA BERJAYA MENEMUKAN CARA PANGGILAN PERCUMA DENGAN TELCO
MANA2 PUN!!!

Sebenarnya, saya sedikit enggan memberikan trick yang saya jumpa ni, Ilmu tu, takkan nak bagi percuma kan?
Tapi setelah saya fikir-fikir, apalah erti kehadiran saya di dunia ini jika untuk ilmu saja (bukan harta) saya enggan berkongsi…

Jadi, saya cuba menuliskan langkah-langkah ringkas yang saya jumpa pada malam tersebut.
Hanya pesanan saya, tolong jangan sebarkan info ini kepada orang lain.

Kalau sampai ada pihak berkuasa atau telco yang mengetahuinya,
saya takut cara ini akan diblock, dan gagallah kita semua calling2 percuma…

Saya ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor, bukan hanya 1 telco tertentu.
Boleh digunakan tanpa had waktu. Boleh digunakan siapa saja asal celik teknologi.

Okeylah, daripada saya boring-boring ceramah, berikut ialah langkah-langkahnya:

Kredit minimum di HP anda harus RM0.50 atau lebih
Pastikan nombor telefon yang akan dipanggil nanti sedang aktif
Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan anda tersebut
Salin 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon yg ingin di dail

Buka sms kosong di HP anda
Taipkan nombor telefon tujuan anda
Langkah terakhir taip sms dengan isi seperti berikut… .

“Telefon aku sekarang, PENTING!!”

credit to isuhangat.net..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: