.: setelah sekian lama :.


Asslamualaikum.
Setelah sekian lama menyepi dalam dunia blogging, tiba-tiba malam ni aku rasa nak post something kat blog yang da lama bersarang ni. Sebenarnya aku selalu je jenguk-jenguk blog ni tapi sekadar view gitu jewla. Dan sepanjang pemerhatian aku yang aku duk jenguk-jenguk tu aku perasan yang kebanyakan viewer kt blog ni lebih cenderung kepada post-post yang berkaitan ‘custom firmware’ sama ada tutorialnya mahupun CFW sharing. Oleh kerana aku rasa tutorial yang ak beri tu agak ketinggalan memandangkan sekarang ni orang just flash CFW hanya guna 3 files jew, so maybe aku akan updates sedikit masa lagi. Walaubagaimana pun, tutorial tu still lagi valid dan itu adalah lagi selamat (secured) berdanding flash pakai 3 files yang tanpa back up original firmware. Mybe aku perlu sedikit rajin untuk memperuntukkan masa aku  mengadap laptop unutk siapkan tutorial tu sambil-sambil aku share mane-mane firmware yang aku rasakan terbaek untuk aku.
Sekian. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: